Stage_veka.de
Het kwaliteitsprofiel

VEKA profielsystemen voor kozijnen & deuren

Welkom bij VEKA Nederland

Al meer dan 50 jaar produceren wij profielsystemen voor kozijnen, deuren, rolluiken en schuifdeuren van kunststof. Sinds de oprichting hebben wij ons ontwikkeld van een klein regionaal bedrijf tot wereldmarktleider in kunststof kozijnprofielsystemen voor kozijnen en deuren. Wereldwijd vertrouwen kwaliteitsbewuste kozijnfabrikanten, architecten en opdrachtgevers op het kwaliteitsprofiel van het merk VEKA.


Polyclose: ontdek noviteiten met licht, kleuren en duurzame materialen

Bezoek VEKA in stand 1412!

Van 17 t/m 19 januari 2024 vindt Polyclose plaats in Flanders Expo te Gent (België). Op deze gerenommeerde Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek vindt u de allernieuwste trends, boeiendste innovaties en de belangrijkste marktspelers. Polyclose is een puur business-to-business evenement, waar VEKA belangrijke noviteiten presenteert.

VEKA presenteert onder meer het nieuwe hefschuifdeursysteem VEKAMOVE 76 en VEKA Fijnstructuur, de onderscheidende oppervlakvariant in trendy grijstinten. In deze Raampost worden ze alvast belicht, maar tijdens Polyclose worden ze uitgebreid gedemonstreerd. En uiteraard zal het VEKA team daarbij ook al uw vragen beantwoorden.

Met de aanmeldcode PE10110127 heeft u gratis toegang tot Polyclose. U bent van harte welkom in stand 1412, (hal 1). Het VEKA team kijkt uit naar uw komst!

VRAAG UW GRATIS TOEGANGSBADGE AAN
Polyclose 2024
VEKA ramen

Kozijnen

Kozijnen zijn echte alleskunners in de gevel: ze laten licht binnen in de leefruimtes, beschermen tegen weer en wind, zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en zijn bepalend voor de energiebalans van een gebouw. De basis van elk kozijn is het profiel. Wij bieden verschillende profielsystemen voor kunststof kozijnen. Ze zijn afgestemd op de meest uiteenlopende technische en designeisen. Elk van deze systemen biedt natuurlijk de beste VEKA kwaliteit. Onze systemen staan dan ook borg voor kozijnen die langdurig betrouwbaar functioneren en daarmee voor tientallen jaren wooncomfort.

meer leren

Infocentrum

Duurzaamheid
Vensters voor duurzaam bouwen en modernisering

Duurzaamheid betekent een duurzame manier van leven en economie. Kunststof kozijnen kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Dat is te danken aan:

  • het grondstofbesparende productieproces waarin ze worden gemaakt;
  • de energiebesparing die ze opleveren tijdens decennialang gebruik;
  • de uitstekende recyclebaarheid van PVC-U.
Ontdek meer
Verzorging en onderhoud
Verzorging en onderhoud

Kozijnen staan bloot aan tal van omgevingsinvloeden. Toch vereisen kunststof kozijnen weinig aandacht. Regelmatige reiniging en onderhoud met het juiste product uit het VEKAPRO-gamma is voldoende: meer is niet nodig om ervoor te zorgen dat ze hun mooie uiterlijk behouden en decennialang onberispelijk blijven functioneren.

Ontdek meer
VEKA kwaliteit
Alles hangt af van de kwaliteit

Iedereen die bouwt of renoveert, wil kozijnen die energie-efficiënt en duurzaam zijn. De kwaliteit van het kozijnprofiel is hierbij van doorslaggevend belang. VEKA produceert daarom alleen kozijnprofielen van de hoogste kwaliteit, namelijk klasse A. VEKA garandeert deze kwaliteit door middel van bijzonder strenge controles.

Ontdek meer
VEKA kwaliteit
Kwaliteit voor prestaties en duurzaamheid

De kwaliteit van het kozijnprofiel bepaalt veel meer dan alleen de prestaties van het afgewerkte gevelelement. Hoogwaardige profielsystemen bieden namelijk ook ruime ontwerpmogelijkheden en staan tevens borg voor een veilige verwerking. VEKA produceert daarom uitsluitend klasse A-kwaliteitsprofielen en garandeert deze bijzondere kwaliteit door middel van een streng controlesysteem.

Ontdek meer
Het kozijnprofiel
Het kozijnprofiel

Het kozijn wordt gemaakt van het kozijnprofiel. Het profiel heeft letterlijk én figuurlijk een ondersteunende rol: het is bepalend voor de prestaties van het hele raam.

Ontdek meer