Het kwaliteitsprofiel

VEKA profielsystemen voor kozijnen & deuren

Vind de VEKA partner bij u in de buurt

Welkom bij VEKA Nederland

Al meer dan 50 jaar produceren wij profielsystemen voor kozijnen, deuren, rolluiken en schuifdeuren van kunststof. Sinds de oprichting hebben wij ons ontwikkeld van een klein regionaal bedrijf tot wereldmarktleider in kunststof kozijnprofielsystemen voor kozijnen en deuren. Wereldwijd vertrouwen kwaliteitsbewuste kozijnfabrikanten, architecten en opdrachtgevers op het kwaliteitsprofiel van het merk VEKA.

VEKA - Fensterbau Frontale 2024

VEKA - Fensterbau Frontale 2024

VEKA ramen

Kozijnen

Kozijnen zijn echte alleskunners in de gevel: ze laten licht binnen in de leefruimtes, beschermen tegen weer en wind, zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en zijn bepalend voor de energiebalans van een gebouw. De basis van elk kozijn is het profiel. Wij bieden verschillende profielsystemen voor kunststof kozijnen. Ze zijn afgestemd op de meest uiteenlopende technische en designeisen. Elk van deze systemen biedt natuurlijk de beste VEKA kwaliteit. Onze systemen staan dan ook borg voor kozijnen die langdurig betrouwbaar functioneren en daarmee voor tientallen jaren wooncomfort.

meer leren

Infocentrum

Een carrière in kunststof
Een carrière in kunststof

Een dorpstimmerman die in 1796 voor zichzelf begint, legt de basis voor een bloeiend familiebedrijf dat tot op de dag van vandaag bestaat. In de jaren 60 gaat een achtjarige jongen zijn vader meehelpen in dat bedrijf. Deze zoon blijkt ook ondernemersbloed te hebben: hij wordt later directeur. Na een mooie loopbaan gaat hij in 2023 met pensioen en geeft hij het stokje door aan zijn zoon. Als adviseur blijft hij echter actief betrokken bij het bedrijf. Want: “Werken is altijd mijn lust en mijn leven geweest.”

Ontdek meer
Fensterbau Frontale 2024 geslaagd: veel innovaties en nieuwe contacten
Fensterbau Frontale 2024 geslaagd!

Stands van 973 exposanten uit 44 landen trokken maar liefst 75.000 bezoekers uit 112 landen. Van 19 t/m 22 maart jl. was Fensterbau Frontale 2024 in Neurenberg the place to be voor ieder die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen betreffende ramen, deuren en gevels.

Ontdek meer
Polyclose: ontdek noviteiten met licht, kleuren en duurzame materialen
Polyclose: ontdek noviteiten met licht, kleuren en duurzame materialen

Van 17 t/m 19 januari 2024 vindt Polyclose plaats in Flanders Expo te Gent (België). Op deze gerenommeerde Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek vindt u de allernieuwste trends, boeiendste innovaties en de belangrijkste marktspelers. Polyclose is een puur business-to-business evenement, waar VEKA belangrijke noviteiten presenteert.

Ontdek meer
Geniet van het gastvrije Gent
Geniet van het gastvrije Gent

Komt u naar Gent voor Polyclose? Laat u verrassen door de innovaties van deze trendsettende vakbeurs én ontdek het verleden van Vlaanderen. Maak kennis met monumentale kerken, karakteristieke hofjes en het middeleeuwse Gravensteen. Ontdek de geschiedenis van Gent vanaf het water tijdens een boottocht op de Leie. En geniet vooral ook van wat het gastronomische Gent op de kaart heeft staan.

Ontdek meer
Primeur: unieke look-and-feel voor kunststof kozijnen
Primeur: unieke look-and-feel voor kunststof kozijnen

Heeft u alle kleurvariaties in kunststof kozijnen onderhand wel gezien, denkt u? Dan moet u beslist naar Polyclose 2024 in Gent komen! U zult er verrast worden door een spectaculaire kleurinnovatie die kunststof kozijnen een extra dimensie geeft.

Ontdek meer