E-services

Online aanbiedingen van VEKA

De e-services van VEKA bestaan uit een reeks aantrekkelijk vormgegeven online-aanbiedingen. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de informatiebehoeften van ieder die met VEKA te maken heeft. Zo zijn ze onder meer bedoeld voor professionals, zoals kozijnfabrikanten en architecten. Maar ze zijn ook bedoeld voor alle gebruikers die meer willen weten over kozijnen en energiebesparing, bijvoorbeeld omdat ze overwegen om een huis te bouwen of te renoveren. Alle e-services hebben één ding gemeen: ze geven u altijd en overal toegang tot de meest recente informatie over VEKA producten en diensten.

meer leren

e-Service
Referenties

Hoogwaardige architectuur

Elk architectonisch ontwerp heeft tot doel de gewenste functionaliteit van een gebouw te combineren met efficiëntie en esthetiek. Hoe goed dit lukt, blijkt uit de uitvoering. In onze referenties presenteren wij bijzonder geslaagde objecten waarbij kozijn- en deurprofielen van VEKA bijdragen tot een ronduit opmerkelijk resultaat. Neem een kijkje en laat u inspireren!

meer leren
Infocentrum

Kennis compact

Nieuw: DTS VARIPRO PLUS
Nieuw: DTS VARIPRO PLUS

Bij een duurzaam profiel van kunststof hoort natuurlijk een duurzaam dorpelsysteem. Tijdens Polyclose werd zo’n dorpelsysteem geïntroduceerd: 100% recyclebaar en cradle-to-cradle gecertificeerd. Bovendien heeft het nieuwe systeem een CE-certificaat voor wind- en waterdichtheid.

Ontdek meer
Fensterbau Frontale 2024 geslaagd: veel innovaties en nieuwe contacten
Fensterbau Frontale 2024 geslaagd!

Stands van 973 exposanten uit 44 landen trokken maar liefst 75.000 bezoekers uit 112 landen. Van 19 t/m 22 maart jl. was Fensterbau Frontale 2024 in Neurenberg the place to be voor ieder die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen betreffende ramen, deuren en gevels.

Ontdek meer
Polyclose: ontdek noviteiten met licht, kleuren en duurzame materialen
Polyclose: ontdek noviteiten met licht, kleuren en duurzame materialen

Van 17 t/m 19 januari 2024 vindt Polyclose plaats in Flanders Expo te Gent (België). Op deze gerenommeerde Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek vindt u de allernieuwste trends, boeiendste innovaties en de belangrijkste marktspelers. Polyclose is een puur business-to-business evenement, waar VEKA belangrijke noviteiten presenteert.

Ontdek meer