Oppervlakken
Oppervlakken

Stijl, functie en kleur

VEKA profielsystemen zijn verkrijgbaar in talrijke oppervlaktevarianten - klassiek wit of gefolieerd in trendy kleuren en houtdecors. Daarnaast zijn er aluminium gevelplaten beschikbaar voor diverse andere designmogelijkheden - en ook onze exclusieve eigen ontwikkeling, het gelakte oppervlak VEKA SPECTRAL. Wat u ook kiest: al onze hoogwaardige oppervlakken zijn gemakkelijk te reinigen en blijven bij goed onderhoud jarenlang mooi.

Farbenfrohe Kunststofffenster
VEKA SPECTRAL
VEKA SPECTRAL

Het trendoppervlak met ultra-matte afwerking

VEKA SPECTRAL is een volledig nieuw ontwikkeld, gelakt oppervlak dat ramen en deuren van kunststof een ongekende esthetische dimensie geeft. Het overtuigt niet alleen visueel, maar ook haptisch - en met een veelheid aan bijzondere technische eigenschappen.

meer leren

Decoratieve folie

Van houtlook tot metallic

Decoratieve folie

Foliedecors bieden een onbeperkte verscheidenheid aan kleuren: van stijlvolle effen kleuren tot elegante houttinten met een houtstructuur, alles is mogelijk. Gekleurde buitenkanten worden vaak gecombineerd met interieurs in klassiek wit.

meer leren

Aluminium voorpanelen

Aantrekkelijk ontwerp

Aluminium afdekplaten bieden extra mogelijkheden voor de vormgeving van ramen, toegangsdeuren en hefschuifdeuren met meer kleurmogelijkheden. De panelen kunnen worden geanodiseerd en gepoedercoat in alle RAL-kleuren. Geplaatst aan de buitenkant van het kozijn en het vleugelprofiel, combineren ze de hoogwaardige uitstraling van aluminium met de technische voordelen van kunststof.

meer leren

Aluminium voorpanelen
Impressies

Gekleurde ramen voor uw woning

Gekleurde ramen
Gekleurde ramen
Gekleurde ramen
Gekleurde ramen