Raamfabrikant
Voor kozijnfabrikanten

Succesvol met het VEKA systeem wereld

Als partner van VEKA kunt u vertrouwen op de meer dan 50 jaar ervaring van de wereldwijd toonaangevende aanbieder van kunststof kozijnprofielsystemen voor ramen en deuren. Wij hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van kunststof kozijnen. Al onze innovatieve kracht gebruiken we om het toekomstige succes van kozijnfabrikanten over de hele wereld te verzekeren. Daartoe bieden wij u de hoogste kwaliteit en een duurzame systeemwereld die helemaal is afgestemd op de eisen van de lokale markten.

Onze systemen voor uw succes

Oppervlakken

Oppervlakken

De VEKA kozijnprofielsystemen voor ramen en deuren zijn in talrijke oppervlakvarianten verkrijgbaar. Voor vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden zijn kleurfolies verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende kleuren en houtdecors, of aluminium schalen die kunnen worden geanodiseerd of gepoedercoat in alle RAL-kleuren. Bovendien heeft VEKA exclusief voor VEKA partners een eigen lakoppervlak ontwikkeld, dat het kunststof kozijnprofiel een ongekende esthetische dimensie geeft: VEKA SPECTRAL.

WinDoPlan

Plan kozijnen eenvoudig online

WinDoPlan is onze online tool voor het gemakkelijk en veilig plannen van kozijnen. Als kozijnfabrikant heeft u hiermee direct toegang tot actuele gegevens via elk device met internetverbinding. Zelf software installeren is dus niet nodig! Deze efficiënte tool bespaart u als VEKA partner tijd. Alle stappen, van de keuze van het profiel en het ontwerp tot het downloaden van de volledige documentatie, kunt u namelijk online doorlopen. Naast de profielconfigurator met alle koppelingen en secundaire profielen biedt WinDoPlan u ook andere belangrijke functies zoals de berekening van de windbelasting. Alles wat u nodig hebt in slechts één online tool: heel handig!

Naar WinDoPlan

WinDoPlan