placeholder
Voor eigenaars van gebouwen

Gebouwd op kwaliteit

VEKA is 's werelds toonaangevende systeemaanbieder voor PVC-U kozijnen en deuren. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 hebben wij pionierswerk verricht bij de ontwikkeling van PVC-U kozijnen, waarbij vooral de hoogste kwaliteit centraal stond. Vandaag de dag produceren wij nog steeds volgens de hoogste kwaliteitsnormen voor kozijnprofielen die in Europa gelden: Klasse A volgens DIN EN 12608. Daarom is het VEKA vakbedrijf bij u in de buurt het beste aanspreekpunt als het gaat om hoogwaardige en duurzame PVC-U kozijnen en deuren.

Vind de VEKA partner bij u in de buurt

VEKA kwaliteit

Een klasse apart

U mag van uw kozijnfabrikant niets minder eisen dan de beste kwaliteit. Kozijnen en deuren worden immers tijdens hun lange levensduur blootgesteld aan zware belastingen door gebruik en verwering. De kwaliteit van het profiel is cruciaal. Want alleen hoogwaardig materiaal en een stabiele constructie beschermen tegen voortijdige slijtage. Lees hier waarom kozijnen en deuren van bijzonder hoogwaardige profielsystemen van VEKA de beslissende extra prestaties bieden.

Naar het artikel in het Infocentrum

Zoek een gespecialiseerd bedrijf

Kozijnfabrikanten bij u in de buurt

Met één klik vindt u betrouwbare vakbedrijven in uw omgeving die uw nieuwe kozijnen of deuren individueel uit hoogwaardige VEKA-profielen, beglazing en beslag volgens de hoogste VEKA-kwaliteitsnormen vervaardigen en plaatsen.

naar de gespecialiseerde zoekmachine voor bedrijven