VEKA, Bedrijf
VEKA AG

Bedrijf

Hoogwaardige gevelelementen, gemaakt van VEKA profielen, geven sfeer en kwaliteit aan eigentijdse leef-, woon- en werkruimtes. Wij bieden onze partners complete ondersteuning bij het vormgeven van geavanceerde raam- en deuroplossingen die van woningen, openbare gebouwen of bedrijfspanden buitengewone plekken maken.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 heeft VEKA zich van een kleine regionale onderneming ontwikkeld tot wereldmarktleider in kunststof kozijnprofielsystemen voor ramen en deuren. Wereldwijd vertrouwen kwaliteitsbewuste fabrikanten en consumenten bij de keuze van een profielsysteem op het kwaliteitsprofiel van het merk VEKA.

Company video 50 years VEKA

Kerncijfers van de VEKA Groep

€ 1,5 miljard
omzet
6.700
werknemers
486
extrusielijnen
49
locaties
23
productie-installaties
Duurzaamheid bij VEKA

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid een verantwoord gebruik van alle hulpbronnen, zodat ze ook voor onze kleinkinderen beschikbaar blijven. Lees hier meer over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij VEKA:

meer leren
Carrière

VEKA als werkgever

Carrière bij VEKA

Een carrière bij VEKA biedt uitstekende vooruitzichten voor uw toekomst. Wij zijn een van de beste werkgevers van Duitsland en bieden interessante banen voor elke fase van uw beroepsleven: van stages en leercontracten tot spannende uitdagingen voor ervaren professionals. U vindt het VEKA carrièreportaal hier:

naar de carrièrepagina naar de