Voor dealers

Heel dichtbij.

Mijn werkplek

Hier vindt u een verzameling downloadpagina's voor documenten en planningshulpmiddelen die u ondersteunen bij de planning van ramen en deuren van VEKA-profielen, evenals een beeldbank voor uw reclame- en pr-werk.

De onderstaande knoppen brengen u rechtstreeks naar de gewenste functies zodra u bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

naar de login

Inloggen WinDoPlan

Comfortabele planning van ramen en deuren - met elke terminal en op basis van dagelijks bijgewerkte gegevens

www.windoplan.veka.com
Recycling van kunststof ramen VEKA Milieutechniek
WinDoPlan

Ramen efficiënt online plannen

WinDoPlan is het VEKA online platform voor comfortabele en veilige planning van raamelementen. De moderne tool begeleidt u stap voor stap van profielkeuze naar ontwerp in 2D en 3D tot volledige documentatie - altijd gebaseerd op dagelijks bijgewerkte gegevens. De geïntegreerde BIM-interface maakt een vlotte gegevensuitwisseling met alle projectdeelnemers mogelijk. U kunt WinDoPlan gemakkelijk gebruiken via een webbrowser - op elk moment, op elke plaats en met elk eindapparaat.

meer leren

Recycling

Recycling van kunststof ramen VEKA Milieutechniek

Oude kunststof ramen horen niet op de stortplaats, maar zijn een waardevolle grondstof in de recyclingcyclus. Als kozijndealer kunt u op vele manieren profiteren van onze diensten met betrekking tot de recycling van oude ramen door VEKA Umwelttechnik.

meer leren