placeholder
Infocentrum

Venster kennis compact

VEKA kwaliteit
Kwaliteit voor prestaties en duurzaamheid

De kwaliteit van het kozijnprofiel bepaalt veel meer dan alleen de prestaties van het afgewerkte gevelelement. Hoogwaardige profielsystemen bieden namelijk ook ruime ontwerpmogelijkheden en staan tevens borg voor een veilige verwerking. VEKA produceert daarom uitsluitend klasse A-kwaliteitsprofielen en garandeert deze bijzondere kwaliteit door middel van een streng controlesysteem.

Ontdek meer
Esthetiek door raamontwerp
Esthetiek door kozijnontwerp

Kozijnen bepalen als bijna geen ander onderdeel de algemene esthetiek en sfeer van een gebouw. Hier kunnen architecten putten uit het volledige assortiment, want bijna alles is mogelijk als het gaat om kozijnontwerp. Dit geldt vooral voor kunststof kozijnen.

Ontdek meer
PVC-korrels
PVC maakt kozijnontwerp tastbaar

Als modern materiaal is PVC de ideale basis voor de realisatie van verfijnde kozijnontwerpen. Profielen geëxtrudeerd uit het uiterst stabiele polymeer overtuigen door hun prestaties, maar ook door hun duurzaamheid: een beproefd recyclingsysteem sluit de materiaalkringloop.

Ontdek meer
Smart Home
Smart Home - het object denkt met u mee

De slimme woning brengt gebouwautomatisering naar de particuliere woonomgeving. Kozijnen die met internet verbonden zijn, betekenen voor architecten bijvoorbeeld een schat aan nieuwe mogelijkheden bij ontwerp en uitvoering. VEKA ondersteunt hen op vele manieren - niet in de laatste plaats met een zeer compatibele smarthome-oplossing.

Ontdek meer