Nieuwe opties voor fabrikanten, architecten en consumenten

Primeur: unieke look-and-feel voor kunststof kozijnen

Nieuwe opties voor fabrikanten, architecten en consumenten

Heeft u alle kleurvariaties in kunststof kozijnen onderhand wel gezien, denkt u? Dan moet u beslist naar Polyclose 2024 in Gent komen! U zult er verrast worden door een spectaculaire kleurinnovatie die kunststof kozijnen een extra dimensie geeft.

Als wereldmarktleider in kunststof kozijnprofielen voor ramen en deuren investeert VEKA voortdurend in productinnovatie. VEKA focust daarbij op innovatie die het verschil maakt voor kozijnfabrikanten, architecten, particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Zo’n innovatie is VEKA Fijnstructuur. Ontdek het bij VEKA in stand 1412.

VEKA Fijnstructuur: een klasse apart in matte tinten

Matte tinten zijn dé trend. In dit segment introduceert VEKA nu VEKA Fijnstructuur: een onderscheidende oppervlakvariant met een fijne, korrelachtige structuur die enigszins doet denken aan gepoedercoate aluminium kozijnen. De nieuwe variant is beschikbaar in acht stijlvolle tinten.

VEKA Fijnstructuur: concurrentievoordeel

Voor kozijnfabrikanten is de jongste innovatie van VEKA goed nieuws. Met VEKA Fijnstructuur kunnen zij particulieren, projectontwikkelaars en architecten namelijk nóg meer keus bieden. Met een nieuw oppervlak dat niet alleen esthetisch maar ook fysiek van topklasse is. Voorafgaand aan de introductie is VEKA Fijnstructuur vanzelfsprekend uitgebreid en intensief getest. Met uitstekend resultaat: het nieuwe oppervlak heeft een uitzonderlijke zonnereflectie en is bijzonder krasvast. Kozijnen met VEKA Fijnstructuur blijven hun opvallende look-and-feel dus decennialang behouden.

Ontdek het hele VEKA kleurenpalet

Alle kunststof kozijnprofielen van VEKA zijn van topkwaliteit (klasse A). Daarbij biedt VEKA een palet van oppervlakstructuren, decors en kleuren dat eveneens van topklasse is. Wat vindt u bijvoorbeeld van de varianten houtfinish, metaalfinish en VEKA SPECTRAL? En van de rijke keus in kleuren: van traditioneel en nostalgisch tot trendy en glamoureus? In stand 1412 laten u wij graag zien hoe VEKA het verschil maakt met kleur en kwaliteit!