Onze waarden

KWALITEIT. VERTROUWEN. VEILIGHEID.

Kwaliteit komt bij VEKA altijd op de eerste plaats. Omdat wij deze kwaliteitsbelofte sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 consequent in praktijk hebben gebracht, heeft VEKA zich in een uniek succesverhaal tot wereldmarktleider voor kunststofprofielsystemen kunnen ontwikkelen.

Vanaf het begin hebben wij er altijd naar gestreefd het beste te geven voor het succes van onze partners. Niet alleen met eersteklas producten, ideeën en diensten, maar ook door bijzonder dicht bij onze klanten te staan. Alleen zo weten we altijd wat onze partners echt nodig hebben en kunnen we oplossingen ontwikkelen voor een succesvolle toekomst. De enige manier om dit te bereiken is door onze onvoorwaardelijke inzet voor de hoogste kwaliteit op alle gebieden. En we gaan met moed en passie door op deze weg.

VEKA kwaliteit
Onze belofte

VEKA kwaliteit

De wereldwijd gewaardeerde kwaliteit van VEKA omvat vele aspecten die verder gaan dan de profieltechniek. Al deze facetten worden uitgedrukt door onze zeven kwaliteitssterren. Elke individuele ster staat voor een kenmerk van ons bedrijf, onze producten of diensten. Maar deze kwaliteiten beschrijven niet alleen onze gedachten en daden. Ze wijzen ook de weg naar de toekomst. Ze laten zien waar we heen willen en bieden onze partners oriëntatie. Want op één ding kunt u bij VEKA nu en in de toekomst vertrouwen: de hoogste kwaliteit op alle gebieden.

Eerste klas
Toekomstbestendig
Innovatief
Intelligent
Duurzaam
Betrouwbaar
Familie

Dat is VEKA kwaliteit

Eerste klas
Producten, service en partnerschap op het hoogste niveau - zo definiëren wij onze kwaliteitsnormen. Hoogwaardige profielsystemen van klasse A volgens DIN EN 12608 voor optimale raamoplossingen die langdurig hun functie en waarde behouden, maken het beslissende verschil.

Toekomstbestendig
Onze huidige en alle toekomstige strategieën, producten en diensten zijn altijd gericht op slechts één doel: een hoogwaardige systeemleverancier blijven de zekerheid en oriëntatie biedt.

Innovatief
VEKA initieert nieuwe ontwikkelingen en zet beslissende technologieën in gang en is daarmee een innovatiemotor voor de gehele industrie, bijvoorbeeld met de innovatieve oppervlakteveredelingstechnologie VEKA SPECTRAL

Intelligent
Het kozijn als genetwerkt bouwelement en beslissende interface in toekomstgerichte woonconcepten: niet langer een visie voor ons, maar werkelijkheid. Met onze dochterondernemingen TEXINO en DBS geven wij actief vorm aan smart home-concepten en de digitalisering van een hele industrie - voor intelligente bouwtechnologie en snellere, stabielere en kostenefficiëntere processen in de kozijnbouw.

Duurzaam
Met de VEKA milieutechniek passen wij al meer dan 25 jaar een beproefd recyclingconcept toe. Dit wordt aangevuld met consequent energie- en grondstoffenbesparende processen in de productie en de inkoop. Dit maakt VEKA een pionier in duurzaamheid en de door de politiek geëiste circulaire economie.

Betrouwbaar
VEKA hecht veel belang aan samenwerking in een geest van partnerschap en langdurige, stabiele zakenrelaties. Door onze nabijheid tot partners en leveranciers weten alle betrokken partijen altijd wat ze van de ander kunnen verwachten.

Familie
VEKA is en blijft een familiebedrijf. In Duitsland behoort VEKA tot de 500 meest succesvolle familiebedrijven - zowel een bevestiging als een verplichting voor toekomstige generaties.

Qualität

Hoe herkent u de kwaliteit van kunststof kozijnen?

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid een verantwoord gebruik van alle hulpbronnen, zodat ze ook voor onze kleinkinderen beschikbaar blijven. Lees hier meer over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij VEKA:

Duurzaamheid pagina

Duurzaamheid