VEKA zet de trend in hefschuifdeuren

VEKAMOTION: kleinere profielen, grotere glasoppervlakken

VEKA zet de trend in hefschuifdeuren

Een woonkamer die baadt in daglicht en een vorstelijk uitzicht biedt op de tuin. Voor veel mensen is dat het summum van woongenot. VEKA tilt het woongenot nu naar een nieuw, ongekend niveau. Met VEKAMOTION: het innovatieve concept voor hefschuifdeuren.

Steeds meer woonconsumenten willen een sfeervol huis met veel glas, waar daglicht rijkelijk naar binnen stroomt. Met VEKAMOTION kunnen bouwers, architecten en kozijnfabrikanten eenvoudig aan deze wensen voldoen.

Meer licht én fraaier uitzicht

VEKAMOTION geeft licht nog meer ruimte. VEKAMOTION heeft namelijk smallere profileringen, waardoor het kan worden gecombineerd met grotere glasoppervlakken. Daarnaast hebben de profileringen ook een esthetisch voordeel. Ze zorgen voor smallere aanzichtbreedtes die het uitzicht verfraaien. Bovendien biedt VEKAMOTION tal van mogelijkheden om aan te sluiten bij de woonsituatie. Bezoekers van Polyclose kunnen diverse uitvoeringen van VEKAMOTION bewonderen, waaronder een variant waarbij het vaste deel een minimaal aan profiel en een maximaal aan glasoppervlakte heeft.

De kwaliteit waar VEKA om bekend staat

VEKAMOTION geeft consumenten wat ze willen: een strakke, moderne uitstraling en veel meer daglicht. Tegelijkertijd zijn zij verzekerd van topkwaliteit. Net als alle andere VEKA profielen voldoen ook de smallere VEKAMOTION profielen natuurlijk aan de hoogste kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Ook deze profielen zijn dus dikwandig, waardoor ze sterkere hoeken hebben en schroeven beter vastzitten. Daarbij zijn de profielen berekend op triple glas tot 54 mm dikte, waardoor met VEKAMOTION uitstekende isolatiewaarden kunnen worden bereikt.

Praktisch systeem voor kozijnfabrikanten

VEKAMOTION stelt bouwers, architecten en kozijnfabrikanten in staat om in te spelen op actuele woonwensen. Voor kozijnfabrikanten komt daar nog een voordeel bij: VEKAMOTION is veel productievriendelijker dan conventionele systemen. Dit komt doordat de hefschuifdeur uit minder onderdelen wordt opgebouwd. Handig is verder dat VEKA een onderdorpel levert die helemaal is afgestemd op VEKAMOTION. Kortom, een noviteit die u beslist moet zien!