Officiële presentatie kleurengamma tijdens Polyclose

VEKA SPECTRAL: primeur in kleurontwikkeling

Officiële presentatie kleurengamma tijdens Polyclose

Architecten, bouwers en huiseigenaren zoeken steeds nieuwe mogelijkheden om woningen te verfraaien en een eigen, persoonlijk accent te geven. De baanbrekende oppervlakveredelingstechnologie VEKA SPECTRAL geeft die zoektocht een buitengewone esthetische dimensie. Tijdens Polyclose laat VEKA de nieuwste kleurvariaties zien.

Kleurengamma uitgebreid

VEKA SPECTRAL bestaat nog maar kort en is nu al een groot succes. Daarom heeft VEKA besloten het kleurengamma uit te breiden tot negen kleuren. Tijdens Polyclose worden deze kleuren voor het eerst aan een breder publiek gepresenteerd. In de stand van VEKA kunnen bezoekers de karakteristieke, ultramatte look zien en tevens de fluweelachtige haptiek voelen. Een bijzondere ervaring!

Robuuste uitvoering

De esthetische kwaliteiten van VEKA SPECTRAL gaan gepaard met uitmuntende technische eigenschappen. Het vuilafstotende lakoppervlak geeft vingerafdrukken geen kans en is bijzonder gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is het lakoppervlak uitzonderlijk kras- en slijtvast.

Bovendien is het uv- en weerbestendig en bestand tegen belastende omgevingsinvloeden en chemicaliën. Alle kunststof kozijnprofielen van VEKA kunnen worden uitgevoerd met VEKA SPECTRAL.

VEKA ontwikkelt door

De oppervlakveredelingstechnologie VEKA SPECTRAL is door VEKA in eigen beheer ontwikkeld. Aan verdere uitbreiding van het kleurengamma wordt al gewerkt. Wilt u daar meer van weten? Op de beurs praat het VEKA team u graag bij over de laatste ontwikkelingen.