Kunststof kozijnen met superieure uitstraling?

Ontdek de drie nieuwe kleuren van VEKA SPECTRAL!

Kunststof kozijnen met superieure uitstraling?

Enkele jaren geleden werd VEKA SPECTRAL geïntroduceerd. Deze baanbrekende oppervlakveredelingstechnologie van VEKA geeft kunststof kozijnen een spectaculaire look- and-feel. Steeds meer consumenten, bouwers en architecten benutten VEKA SPECTRAL om een gevel met unieke uitstraling te creëren. Ondertussen breidt VEKA het kleurenpalet gestaag uit.

VEKA heeft de oppervlakveredelingstechnologie in eigen huis ontwikkeld om architecten, bouwers en huiseigenaren extra opties voor een fraai, opvallend gevelbeeld te bieden. VEKA SPECTRAL geeft kunststof kozijnen de wowfactor. VEKA SPECTRAL maken namelijk een geweldige indruk met hun matte oppervlakken en fluweelachtige straling. Wie voor het eerst een kozijn met VEKA SPECTRAL ziet, wil het meteen aanraken!

Nieuw: tender oak in drie kleuren

Onlangs is het kleurenpalet van VEKA SPECTRAL verrijkt met drie houtlookvarianten: tender oak ultramat, tender oak grijs en tender oak wit. VEKA SPECTRAL is daarmee inmiddels in 12 kleuren beschikbaar, waaronder diverse metaalvarianten. Rekening houdend met de wensen van de markt, bereidt VEKA alweer nieuwe varianten voor.

Ook technisch superieur

Een huis met een unieke uitstraling: daar wil elke woningeigenaar zo lang mogelijk van genieten. Met VEKA SPECTRAL is dat een zekerheid. Daarvoor zorgt de speciale samenstelling van het oppervlak. Doordat het oppervlak met hoogwaardige lak is veredeld, zijn kozijnen met VEKA SPECTRAL tot het uiterste bestand tegen externe invloeden. Kozijnen met VEKA SPECTRAL zijn niet alleen zeer kras- en slijtvast, maar ook nog eens uitzonderlijk UV- en weerbestendig. Diverse simulaties en proeven hebben dit bevestigd. Een ander pluspunt: een kozijnprofiel met VEKA SPECTRAL neemt bij zonnestraling minder warmte op. Ook belangrijk: kozijnprofielen met VEKA SPECTRAL voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitsnorm: Klasse A conform DIN EN 12608.

Ook onderhoudsarm

Voor huiseigenaren en gebouwbeheerders hebben kozijnen met VEKA SPECTRAL nóg een prettige eigenschap: ze zijn onderhoudsarm. Dat komt doordat profielen met VEKA SPECTRAL een anti-graffiti-oppervlak hebben. Dit heeft diverse voordelen: het oppervlak is extreem vuilafstotend, laat geen vingerafdrukken toe en geeft andere verontreinigingen ook nauwelijks kansen. Daar komt nog bij dat het oppervlak zeer eenvoudig te reinigen is. Bent u benieuwd hoe VEKA SPECTRAL eruitziet? In deze editie van Raampost tonen we twee projecten waarin VEKA