Service voor kozijnfabrikanten
Services Voor VEKA Partners

Voor gezamenlijk succes

Onze profielsystemen vormen weliswaar de basis voor een succesvolle kozijnproductie, maar daarnaast is veel knowhow vereist op uiteenlopende gebieden als productietechnologie, IT, marketing en verkoop. Daarom ondersteunen wij onze partnerbedrijven in de kozijnproductie met een breed scala aan diensten om hen te helpen vanaf het begin en op lange termijn succesvol te zijn op de markt.

VEKA partnerconcept

Samenwerking op ooghoogte

Voor ons als familiebedrijf betekent partnerschap de ander met respect en waardering behandelen, opkomen voor de gemeenschappelijke zaak en de wensen en eisen van onze klanten zo goed mogelijk begrijpen en vervullen. Daarom ondersteunt ons partnerconcept kozijnfabrikanten op alle gebieden: van een perfecte product- en leveringsservice, via optimalisatie van de productie, VEKA EDP-service, verkoop- en marketingondersteuning en een breed scala aan opleidingen en seminars, tot de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsstrategieën.

Zelfs ondernemers die net hun eigen bedrijf als kozijnfabrikant beginnen, krijgen ondersteuning: van het opzetten van de productiefaciliteiten en showrooms tot het opleiden van de werknemers. Als VEKA partner kunt u vertrouwen op de decennialange ervaring van een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder. Daardoor werkt u met VEKA systematisch en doelgericht aan succes, zowel in goede als in moeilijke tijden. Onze langdurige partnerschappen, gekenmerkt door een open en gelijkwaardige dialoog, bevestigen het succes van dit model.

VEKA partnerconcept
WinDoPlan

Kozijnen efficiënt online plannen

WinDoPlan

WinDoPlan is het VEKA online platform voor comfortabele en veilige planning van kozijnen. De moderne tool begeleidt u stap voor stap van profielkeuze naar ontwerp in 2D en 3D tot volledige documentatie. Daarbij werkt u steeds met actuele gegevens, want de database wordt elke dage geüpdatet. De geïntegreerde BIM-interface maakt een vlotte gegevensuitwisseling met alle projectdeelnemers mogelijk. WinDoPlan gebruikt u namelijk gewoon via uw webbrowser - op elk moment, op elke plaats en met elk device. (doorklik – elders)

naar WinDoPlan

Gesloten kringloop voor kunststof kozijnen

VEKA milieutechniek

Duurzaam gebruik van grondstoffen is een must. In de bouw is recycling van afgedankte kunststof kozijnen daarbij onmisbaar. Niet voor niets is het ook een wettelijke verplichting. In 1993 hebben wij VEKA Umwelttechnik GmbH in Behringen (Thüringen) opgericht. Hier, in de grootste en modernste recyclingfabriek van Europa, worden oude kozijnen, deuren, rolluiken en kunststof profielen volledig gerecycled en vervolgens zonder kwaliteitsverlies weer in de profielproductie opgenomen. Onze recyclingfabriek maakt zo een gesloten kringloop van recyclebare materialen mogelijk voor de kozijnindustrie.

meer leren

VEKA milieutechniek