Service
Service

Diensten voor VEKA partners

Service

Voor gezamenlijk succes

Onze profielsystemen vormen weliswaar de basis voor een succesvolle kozijnproductie, maar daarnaast is veel knowhow vereist op uiteenlopende gebieden als productietechnologie, IT, marketing en verkoop. Daarom ondersteunen wij onze partnerbedrijven in de kozijnproductie met een breed scala aan diensten om hen te helpen vanaf het begin en op lange termijn succesvol te zijn op de markt.

Gekwalificeerde ondersteuning

Bij VEKA hebben we het beste voor met onze partners en kijken we altijd vooruit. Want alleen als we samen groeien en samen succesvol zijn, kan dit succes duurzaam zijn. Daartoe ondersteunen wij u met vaste contactpersonen in verkoop en verwerking en uitgebreide technische ondersteuning ter plaatse. Onze marktspecifieke diensten helpen u om uw processen te verbeteren en om uw productie in lijn met de actuele stand van de techniek te houden. Op elk punt van de weg zijn we er voor u: met support in woord en daad. Daar mag u ons aan houden.

Gekwalificeerde ondersteuning

Logistiek

VEKA fabriek

Omdat wij weten hoe belangrijk een uitzonderlijk hoge leveringsbetrouwbaarheid voor uw bedrijf is, werken wij op de locatie Sendenhorst met de modernste systemen. We beschikken daarbij over meer dan 40.000 m² magazijn en logistieke ruimte. Van hieruit worden dagelijks profielen - met een totale lengte van 200.000 meter - verscheept naar klanten in Duitsland en Europa. Onze betrouwbare leveringspartners zorgen ervoor dat elke bestelling volledig en op tijd haar bestemming bereikt. Wij reageren snel en flexibel, zelfs op last-minuteverzoeken. Wij leveren producten uit het standaardassortiment doorgaans binnen vijf werkdagen op de gewenste bestemming overal in Europa.

IT / Digitale ondersteuning

In samenwerking met onze digitaliseringspartner DBS ondersteunen wij de VEKA-partners met een uitgebreid dienstenpakket op IT-gebied. Wij adviseren en ondersteunen u bij alle vragen over IT, plannen individuele projecten voor u en nemen ook de implementatie daarvan voor onze rekening. Bovendien trainen wij u en uw medewerkers in de toepassing van onze IT-diensten en bieden wij u daarna continue ondersteuning.

IT

Marketingondersteuning

De VEKA marketingservice omvat een breed en divers aanbod: van individueel advies en ondersteuning tot de organisatie van evenementen en professioneel ontworpen folders, brochures en online media. Bovendien ondersteunen wij de bekendheid van het wereldberoemde merk VEKA door gerichte marketing en public relations in de media. Daarnaast maken wij ons ook sterk voor het positieve imago van kunststof kozijnen door onze actieve betrokkenheid bij brancheverenigingen op zowel nationaal als Europees niveau.

Marketingondersteuning