VEKA AG

VEKA verzorgingsinstructies

Zo blijven uw VEKA profielen altijd mooi

 

Bindende verzorgings- en reinigingsinstructies

Kwaliteitsprofielen van VEKA gaan bijzonder lang mee en hebben een glad, weerbestendig oppervlak. Om ervoor te zorgen dat vensters, deuren en rolluiken er decennialang mooi uit blijven zien, moeten de volgende instructies voor verzorging en reiniging absoluut worden nageleefd.

Waarmee reinigen?

Hoe reinigen?​​​​​​​

  • Er moet altijd gereinigd worden als er vuil zichtbaar is op het profiel. Anders kunnen de afzettingen in combinatie met regenwater permanente sporen achterlaten.

  • Veel reinigingsmiddelen leveren bij kort contact geen problemen op, maar kunnen het profiel bij langere inwerking beschadigen. Daarom is het zeer belangrijk dat u voldoende naspoelt met schoon water om alle restanten van het reinigingsmiddel te verwijderen. Een onmiddellijke reiniging is ook al na kort contact met zonnebrandcrème noodzakelijk, omdat de oppervlakken anders op lange termijn optisch kunnen veranderen.

  • Gebruik van het begin af aan een geschikt reinigingsmiddel en een zachte doek. Schade door verkeerde reiniging wordt meestal pas na langere tijd zichtbaar – een sneltest op een onopvallende plek geeft daarom geen uitsluitsel.

Meer over het thema

Infoblad verzorgingsinstructies