VEKA AG

VEKA oppervlakvormgeving

Kleuren en decors voor elke stijl

 

VEKA profielen zijn er in klassiek wit en in meer dan 50 andere aantrekkelijke kleuren en decors. Van stijlvol gedekte kleuren tot krachtige trendkleuren en bedrieglijk echte houtdecors - kunststof profielen van VEKA maken het mogelijk om individuele design-ideeën op wonderbaarlijk eenvoudige wijze te realiseren. Een overzicht van de talrijke varianten vindt u in de brochure "VEKA decorfolies".

Daarbij kunnen de vensters eenkleurig zijn of verschillende kleuren of decors hebben aan de binnen- en buitenkant. De vormgevingsmogelijkheden zijn zo veelzijdig dat de vensters harmonieus in de architectuur van ieder huis kunnen worden geïntegreerd, maar desgewenst ook stijlvolle accenten kunnen aanbrengen. 

De decorfolies van VEKA zijn zeer uv- en weerbestendig, stoot- en krasvast en kunnen bovendien eenvoudig worden gereinigd. Daarom blijven ze tientallen jaren mooi en weerstaan ze wind en weer, zonder te verbleken.

 

Nog meer mogelijkheden met voorzetpanelen

Voorzetpanelen van aluminium breiden het aanbod aan mogelijkheden op het gebied van kleurvormgeving nog verder uit. De panelen kunnen in alle RAL-kleuren worden geanodiseerd en gepoedercoat. Aan de buitenkant op het kozijn- en vleugelprofiel geplaatst, combineren ze het hoogwaardige uiterlijk van aluminium met de technische voordelen van kunststof. Hierdoor vormen ze de meest economische oplossing om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan design, esthetiek en wooncomfort.